Free

Jól jönne egy páros EFOTT-jegy? Akkor mondjátok el, hogyan tanultok!

Haiman Éva | 2023-04-13
Fesztváljegyeket, Mateking-kurzusokat, illetve -kuponokat nyerhetnek, akik részt vesznek az UNIside felsőoktatási portálon közzétett „Így tanultok ti” című kutatásban.

Az egyetemisták, főiskolások tanulási szokásait szeretné feltérképezni az UNI és a Mateking.hu közös szervezésében indított kutatás. Az „Így tanultok ti” kutatás a UNIside felsőoktatási portálon érhető el. 

 

Miért érdemes kitöltenetek az „Így tanultok ti” kérdőívet?

 

A kutatással objektív képet szeretnénk kapni a tanulási szokásaitokról. (Fotó: Unsplash)

A kérdőívet kitöltők között 3 db EFOTT páros napijegyet sorsolnak ki, 100 darab Mateking-kurzust osztanak szét egy szabadon választott tantárgyra, valamint 400 darab Mateking-kupont, amely 50 százalékos kedvezményre jogosít egy szabadon választott tantárgyból. Az 5-10 perc alatt megválaszolható kérdőív első 500 kitöltője az UNI in&out kiadványból egy-egy elektronikus példányt is kap.

Az „Így tanultok ti” kutatással az UNI és a Mateking.hu azt szeretné elérni, hogy a lehető legpontosabb képet kapjon az egyetemisták, főiskolások tanulási szokásairól. A kutatási eredményeket a májusban megjelenő UNI in&out 2023 Nyár című kiadványban teszik közzé.