Példakép

Ismersz sikeres, fiatal vállalkozókat? Jelentkezz magad, vagy jelöld ismerősöd!

Halaska Gábor | 2022-11-10
Ne feledd, ha ismersz sikeres vállalkozókat, akkor néhány napig még lehet jelentkezni vagy jelölni erre a fontos díjra olyan fiatalokat, akik a saját vállalkozásukban értek el sikereket. A határidő: november 20.!

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) nagy elismertségű díjával azokat a vállalkozókat, cégvezetőket, ötletgazdákat jutalmazzák, akik fiatal koruk ellenére sikeresek a gazdasági életben, valamint jó példaként szolgálhatnak a fiatalabb generációk számára.

Az Év fiatal vállalkozójának díjára a legalább 3 éve sikeres, saját vállalkozást működtető tizennyolc és negyven év közötti hazai fiatalok jelentkezhetnek vagy jelölhetők.

Vállalkozások, szervezetek közvetlenül nem jelölhetők. Ehelyett azok döntéshozói, vezetői kaphatják meg az elismerést.

Ilyen műhelyekből sikerült is már „kinevelni” sikeres vállalkozókat.

Ahogyan a makronom.mandiner.hu minapi írásából kiderül, a díjátadó november 20. és 25. között a 15. alkalommal megrendezendő Fiatal Vállalkozók Hete Üzleti és Karriershow részeként kerül megrendezésre.

Az elmúlt évek nyertesei bebizonyították, milyen nagy szerepe van ennek a másfél évtizedes díjnak abban, hogy kiemeljük és megmutassuk, a kor nem lehet akadálya annak, hogy valaki valami nagyot, értékeset, maradandót építsen – fejtette ki a díjról Dr. Kovács Patrik.

A FIVOSZ alapító elnöke szerint az elmúlt években végre példaképekké váltak a sikeres vállalkozók, a vállalkozó kifejezés ma már nem számít szitokszónak.
„Célunk, hogy a vállalkozói tudás hiteles szakmai forrásokból váljon elérhetővé, és segítsük a fiatalokat, hogy olyan közösséget találjanak, ahol kiváló szakemberektől, jó információkat kapnak. Az Év fiatal vállalkozója díj nem csak ismertséget és elismerést jelent, hanem szakmai garanciát is a fejlődésre. Nagyon várjuk a női és vidéki vállalkozások jelentkezését is, hiszen a tehetség, a szorgalom, az akarat és a siker nem határolható nemekre és lokációra” – mondta el Dr. Kovács Patrik.

Jelentkezni, jelölni, és a FIVOSZ Hét programjaira ezen a linken lehet díjmentesen regisztrálni.