Free

Már keresed álmaid munkahelyét? Nézz körül a Modern Gyárak Éjszakáján!

Haiman Éva | 2022-11-04
Ha te is kíváncsi vagy, mitől innovatív, high-tech, zöld egy gyár, akkor gyere el november 11-én a Modern Gyárak Éjszakájára, és megtudod!

Hatodik alkalommal rendezik meg a Modern Gyárak Éjszakája országos programsorozatot. Az idei évben a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) és az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. szervezésében. A személyes gyárlátogatások mellett idén is virtuális túrák színesítik a kínálatot.

A rendezvény november 11-én lesz – jelentette be Facebook-oldalán György László, a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) államtitkára. Mint írta, az ország egyik legsikeresebb vállalati tevékenységét bemutató programsorozat célja, hogy lehetőséget teremtsen a vállalkozók és a magyar családok számára, hogy közvetlen közelből megtapasztalhassák, milyen példaértékű vállalatok működnek Magyarországon. Olyan hazai cégek mutatkoznak be, amelyek innovatív, high-tech, zöld, valamint okos megoldásokat alkalmaznak működésük során, ezzel versenyképessé téve Magyarországot.

Forrás: Unsplash

A koronavírus-járvány miatt két évvel ezelőtt a Modern Gyárak Éjszakája csak online formában valósult meg. De sikeres volt, ezért a szervezők megőrizték ezt a formát is. Így te is bepillanthatsz a kulisszák mögé akár a kényelmes kanapédról is. Ráadásul az élő kapcsolások és az előzetesen felvett videók tudásbázisként fognak működni: több napon át, több céget is bejárhatsz virtuálisan. Ha pedig testközelből szeretnéd megtapasztalni a digitalizált és automatizált folyamatokat,  valamint a robottechnológiákat, személyesen is részt vehetsz az előre meghirdetett gyárbejárásokon.

Az eseményről és a regisztrációról további információkat a Modern Gyárak Éjszakája hivatalos honlapján, a www.moderngyarakejszakaja.hu oldalon találsz, ahol a résztvevő gyárak listája és azok bemutatói is elérhetőek.