Free

Nyerj páros jegyet a 2023-as EFOTT-ra – elindult az UNIside játéka

UNIside | 2022-11-27
Kezdetét veszi az UNIside nyereményjátéka, ahol 5 szerencsés jelentkező nyer a jövő évi, 2023-as EFOTT fesztiválra páros belépőjegyeket! A játékban november 27. és december 29. között vehetsz részt. Hetente egy páros napijegyet sorsolunk ki az „ország legnagyobb hallgatói bulijára” és közben még értékes tartalmakat is olvashatsz, a felvételizők pedig gyakorlati segítséghez is jutnak.

Nyerj páros jegyet az EFOTT-RA!

Lepd meg magad karácsonyra egy ingyenes, páros napijeggyel az EFOTT 2023-as eseményére! Az évről évre bővülő programú fesztivált a Velencei-tó északi partján, Sukorón rendezik meg 2023. július 12–16 között. Egyszerre élvezheted a koncerteket, a kulturális és sporteseményeket, valamint a vízparti nyaralást!

Forrás: UNIside.hu

Nincs más dolgod, mint válaszolni néhány egyszerű kérdésünkre! Ha szeretnél részt venni a játékban, csak fel kell iratkoznod a hírlevelünkre. Ígérjük, nem bombázunk mosógép- és borotvareklámokkal! A sorsolásokról is csak heti egy emailt kapsz.

Ha készen állsz a jövő évi fesztiválozásra egy barátoddal vagy a pároddal, akkor tényleg ideje belevágni a jelentkezésbe ezen az oldalunkon!

Az EFOTT nyereményjáték menete

A játék időtartama: november 27. 00:00–2022. december 29. 23:59

Nyertesek: Hetente egy szerencsést sorosolunk ki, az utolsó héten pedig dupla sorsolást tartunk így összesen öt jelentkező mehet a következő EFOTT fesztiválra másodmagával.

Nyeremény: Véletlenszerű sorsolással hetente kiválasztott, az UNIside weboldalon az EFOTT 2023 nyereményjáték aloldalán feltett kérdésre helyesen válaszoló nyertes nyereménye 2 darab, az EFOTT 2023 Fesztiválra (Sukoró, 2023.07.12-16.) szóló napijegy.

Sorsolások:

  1. december 2. péntek 10:00 óra
  2. december 9. péntek 10:00 óra
  3. december 16. péntek 10:00 óra
  4. december 30. péntek 10:00 óra

A heti sorsolásokon az adott sorsolás előtti csütörtök 23:59 percig beérkezett helyes választ beküldők vesznek részt. A játék időtartama alatt egy válasz beküldésére vagy jogosult. A nyertes nevét az UNIside weboldalán és social media felületein tesszük közzé legkésőbb a sorsolásra megjelölt időpontot követő 6 órán belül, de emailben is értesítjük a szerencsés jelentkezőt.

Kik jelentkezhetnek a játékra?

Ha elmúltál 16 éves, rendelkezel magyarországi tartózkodási vagy lakóhellyel, érvényes középiskolai vagy felsőoktatási diákigazolványod is van, akkor részt vehetsz az UNIside játékában. Amennyiben még nem vagy nagykorú, egy törvényes képviselő hozzájárulását is fel kell töltened. A nyereményt pedig csak az ő jelenlétében veheted át.

Itt olvashatsz részletesebben a játék szabályzatáról és az adatvédelmi tájékoztatásról.

Címkék: EFOTT   fesztivál   nyereményjáték   program   szórakozás