Uni

Nyelvtanulás újratöltve: Angolosok, németesek, ezt ne hagyjátok ki!

Haiman Éva | 2022-10-19
Ha angolul vagy németül tanulsz, érettségire vagy nyelvvizsgára készülsz, vagy csak simán a hagyományos tankönyveknél interaktívabb, motiválóbb módszereket keresel a nyelvtudásod fejlesztésére, akkor mindenképpen keresd fel az Euronedu.hu oldalt. A nyelvtanulás egy új szintre lép vele!

Ez egy olyan komplex kéttannyelvű digitális tananyagcsomag, amit középiskolai tanárok fejlesztettek, és ami már a valódi digitális tanulás élményét nyújtja. Egyszeri regisztrációval mindössze néhány nyelvóra áráért hatalmas segítséget kaphatsz a nyelvtanulásban az Euronedu.hu fejlesztőinek köszönhetően. Egyelőre csak számítógépen, de tervben van egy még praktikusabb, bárhol, bármikor használható mobil applikáció elkészítése is.

A lényeg, hogy ne csak hatékony, de élményszerű is legyen a nyelvtanulás. Ezért az Euroonedu-n egy olyan online is elsajátítható komplex tananyagot találsz, mely sokoldalúan képes fejleszteni nem csupán a nyelvtudásodat, de a kapcsolódó, szintén nélkülözhetetlen kompetenciáidat is: az önállóságot, a kreativitást, a kritikai gondolkodást.

Forrás: Canva

A weboldalon 34 témakörön keresztül mutatják be a német és az angol nyelvterület országismereti és interkulturális vonatkozásait számos kompetenciát fejlesztő, izgalmas és érdekes feladattal – mondta el Rudi Andrea mesterpedagógus, az Euronedu ötletgazdája és kifejlesztője. A program ezért főként azoknak a diákoknak és tanároknak szól, akik a hagyományos oktatási kereteken és módszereken túllépve nyitottak az újdonságokra, a szemléletváltásra. Továbbá olyan eljárásokra, amelyek a kommunikációs készségek fejlesztésével a mindennapi életben használható nyelvtudásra helyezik a hangsúlyt.

A digitális tananyagcsomagok segítik az érettségi és a vizsgafelkészülést, akár egyedül, akár tanár segítségével. Az Euronedu webshopban ezek angolul, illetve németül évfolyamokra, illetve különböző célra szabva beszerezhetők.

Címkék: angol   Euronedu   kéttannyelvű   német   nyelvoktatás   nyelvtanulás