Tudástár

Gyakorolj velünk a középszintű érettségire: mennyire sikerült volna a 2019-es őszi történelem érettségi?

Bodzás Szabolcs | 2023-04-21
Kíváncsi vagy, hogy állsz az érettségire való felkészülésben? Most kiderül, hogy elég-e a tudásod a vizsga teljesítéséhez! Ezúttal a 2019-es őszi középszintű történelem érettségi írásbeli feladatsorát hoztuk el neked.

Ha az ismétlés a tudás anyja, akkor a gyakorlás az apja! Nincs is jobb módszer felkészülni az érettségire a sok magolás után, mint kitölteni a korábbi évek feladatsorait. Így megismerheted a feladattípusokat és már rutinosabban, gyorsabban fogsz haladni a következő alkalommal. Így van ez a történelem érettségi esetében is!

Velünk tesztelheted az aktuális tudásodat és ellenőrizheted, hogy időben tudsz-e végezni a feladatokkal. Ha szeretnéd megteremteni a vizsga pontos körülményeit, akkor itt megismerheted, mi fog rád várni a töri érettségi során. Így pontosan annyi időt hagyhatsz az egyes feladatokra, amennyi élesben is a rendelkezésedre áll majd. Itt pedig összegyűjtöttük neked, hogy milyen legális puskákat” vehetsz igénybe a feladatsor kitöltése közben az írásbelin.

A 2019-es középfokú őszi történelem érettségi feladatsorával tesztelheted az aktuális tudásodat (Fotó: 123rf)

Most a 2019-es őszi középszintű történelem érettségi írásbeli feladatsorát hoztuk el neked. Teszteld a tudásod! A töri érettségi feladatsorának javítókulcsát a feladatsor végén találod majd.

Az idei érettségivel kapcsolatban további információkat az UNIside és az Oktatási Hivatal oldalán találhatsz.

 

Lapozz a feladatokért és a megoldásokért!

2019-es őszi középszintű történelem érettségi írásbeli feladatsora:

Fotó: Oktatási Hivatal

Fotó: Oktatási Hivatal

Fotó: Oktatási Hivatal

Fotó: Oktatási Hivatal

Fotó: Oktatási Hivatal

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8