Uni

Elstartolt az Educatio, gyertek!

UNIside | 2023-01-12
Kinyitotta kapuit az Educatio kiállítás. Az egyik legrangosabb hazai, felsőoktatási eseményt immár 23. alkalommal szervezik meg. Ha most felvételizel, ott a helyed. Ne maradj le, az UNIside csapata már kint vár!

Megnyitotta kapuit a látogatók előtt az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. A rendezvény célja, hogy összekapcsolja a diákokat a hazai és külföldi egyetemekkel, oktatókkal, szakképzési intézményekkel. Az esemény személyesen a Hungexpón érhető el, de online is látogatható.

 

Keresd az UNIside standját!

Mi már nagyon várjuk, hogy találkozhassunk! Keress minket az „A” pavilon TK 28-as standján (a pavilonoknál a 202-es tájékozódási számnál). Segítünk a felvételiben és nyereményjátékkal is készülünk, amelyen EFOTT belépőt is nyerhetsz! Szeretettel várunk!

 

Vasárnapig féláron vásárolható meg az UNI 2023 egyetemi rangsor!

Az UNI in&out 2023 című magazin január 15-éig féláron lehet a tiéd, amelyet személyesen nálunk tudsz átvenni az Educatio kiállításon!

A helyszínre már rengeteg érdeklődő megérkezett (Fotó: UNIside)

Mi várható a helyszínen?

Mintegy 150 kiállító vár, ahol lehetőséged van információkat és benyomásokat gyűjteni az egyetemekről, személyesen az oktatóktól, vagy épp jelenlegi hallgatóktól. Megtudhatod, melyik egyetem mit kínál, akár képzés, akár programok tekintetében és tájékozódhatsz mindenről, ami érdekel az egyetemi élettel, tanulással kapcsolatban. Felmérheted felvételi esélyeidet és megismerhetsz különféle idegennyelv-tanulási, illetve ösztöndíj-lehetőségeket.

Az esemény minden évben hatalmas sikert arat, idén már mi is kint leszünk, keress minket bátran!

 

Regisztráció, iskolai igazolás

Ne felejtsd el, a program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A rendezvény, ahogyan a nyílt napok is, biztosítja az idelátogató diákok számára az igazolást, de ez nem automatikus: kizárólag személyesen lehet kérni és csak a helyszínen. Utólagos pótlási lehetőség nincs.