Példakép

Jelentkezz a FIVOSZ Fiatal Vállalkozók Hete rendezvényeire!

Halaska Gábor | 2023-11-07
November 13-17. között rendezik meg idén a Fiatal Vállalkozók Hete Üzleti és Karrier Show-t a FIVOSZ szervezésében.

November 13-17. között rendezik meg idén a Fiatal Vállalkozók Hete Üzleti és Karrier Show-t a FIVOSZ szervezésében.

Örömmel hívnak meg minden érdeklődőt az év egyik legizgalmasabbnak tartott vállalkozói rendezvényére, a Fiatal Vállalkozók Hete Üzleti & Karrier Show-ra!

Köss új barátságokat, találd meg új partnered vagy főnököd és tanulj egyenesen tőlük:

OTP, eOn, Harley-Davidson, Mattel, LEGO, Telekom, HELL, MOL, AUDI, OTP Mobil, Caffé Perté, BMW, Diákhitel Központ, Gianni, Segal Viktor, Mercedes, RÉGIÓ JÁTÉK, VOSZ, VISA, VIWA Vitaminvíz, Trollfoci, Trunk Tomi, vagy a legfiatalabb milliárdos a 100-as listán, a SEON alapító Kádár Tamás.

Fiatal Vállalkozók Hete, fotó: fiatalvallalkozokhete.hu

Fiatal Vállalkozók Hete tavalyi, 2022-es rendezvénye – fotó: fiatalvallalkozokhete.hu

A FIVOSZ arra bíztat, hogy lendítsd fel karriered vagy üzleti életed és gyere el, hogy az ország legsikeresebb gazdasági szakembereitől kaphass életre szóló inspirációt!

  • November 16-17-én Budapesten, a Millenáris Parkban,

  • November 14-15-én Nyíregyházán, Győrött, Zalaegerszegen, Debrecenben, Miskolcon, Pécsett, Békéscsabán, Szolnokon vagy Székesfehérvárott!

Nézd meg a részletes programot, és ha érdekel, hogyan lehetnél még sikeresebb, akkor regisztrálj az ingyenes részvételértaz alábbi linken:

www.fiatalvallalkozokhete.hu

Te tudod, hogy mi is a FIVOSZ, mit képvisel, mit tesz?

A FIVOSZ a fiatal magyarországi vállalkozók és vállalkozó kedvű fiatalok közössége és hivatalosan elismert érdekképviseleti szerve mind hazánkban, mind az EU-ban.

Holnapjuk szerint céljuk, hogy segítsnenek a következő vállalkozói generációnak megteremteni azt a vállalkozói réteget, akik hosszútávon, sikeresen képesek vezetni cégeiket.

Ezen gondolatok alapján építették fel Szövetségük munkáját és arra összpontosítanak, hogy segítsék tagjainkat üzletük fejlesztésében, lehetőséget biztosítsanak az egymással való kommunikációra, és ezáltal új üzleti kapcsolatok, trendek, technológiák megismerésére.

A FIVOSZ több, mint 20 000 fiatal életére van közvetlen hatással, egészen az induló cégek képviselőitől a milliárdos árbevételű vállalkozások tulajdonosi köréig.

„Célunk elérése érdekében együttműködünk az ország és Európa legmeghatározóbb gazdasági, vállalkozói szervezeteivel.
Közösséget építünk, egymást segítve fejlődünk. Segítünk a vállalkozások elindításában és fejlesztésében egyaránt.
Havonta rendezünk különböző szakmai esteket, ahol kapcsolatépítési lehetőséget is biztosítunk tagjainknak, hogy üzleti kapcsolatokra tehessenek szert.” – áll a szövetség bemutatkozójában.