Uni

Hamarosan indul az Educatio kiállítás, már lehet jelentkezni!

Magyar Krisztina | 2022-12-28
Ha nem tudod, hol tanulj tovább, vagy több egyetem között vacillálsz, akkor gyere el január 12–14-e között az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol az UNIside is ott lesz! Ha idén felvételizel, ott a helyed, mutatjuk a részleteket!

2023-ban már 23. alkalommal rendezik meg az Educatio kiállítást, az egyik legrangosabb hazai, felsőoktatási eseményt a Hungexpo-n. Célja, hogy javarészt a végzős középiskolások döntéshozatalát segítse az itt szerzett információkkal és benyomásokkal. 

 

Mire lehet számítani?

 

Az érdeklődők szinte az összes felsőoktatási intézménnyel meg tudnak ismerkedni személyesen. A szervezők egyértelmű szándéka, hogy összekapcsolják egymással a diákokat, a szülőket és az oktatókat a hazai- és külföldi egyetemekkel, nyelviskolákkal, szakképző intézményekkel és tankönyvkiadókkal. A kiállításon információkat gyűjthetnek a leendő hallgatók az egyes kollégiumokról és intézményi szolgáltatásokról, programokról is.

A kiállításon az UNIside is ott lesz, szeretettel várunk benneteket a standunkon!

Az Educatio 18 országból 200 kiállítót vonultat fel, amely a 2021-es virtuális expo, majd a 2022-es „maszkos” rendezvény után különösen felszabadult programot kínál. Az esemény azoknak is jó szívvel ajánlott, akik nem csak hazai egyetemeken gondolkodnak.

Ha egy kis ízelítőt szeretnél a tavalyi kiállításról, akkor nézd meg az alábbi videót:

Hogyan lehet bejutni?

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezni ezen az oldalon lehet. Csoportos regisztrációra 15 főt meghaladó létszámmal van lehetőség, ez esetben az osztályfőnöknek kell regisztrálnia. Vidékről érkező középiskolai intézményeknek olyan lehetőséget is kínálnak, ahol csoportos regisztrációt követően soron kívül, nyitás előtt tudnak bemenni a rendezvényre külön kapun 9.00 és 9.30 között, az iskola által megjelölt napon. Regisztrálni a helyszínen is lehet, ez esetben hosszabb sorban állásra kell számítani. 

 

Addig is tájékozódj

 

Korábbi cikkeinkben összeszedtük, hogy mire kell figyelned a felvételi kapcsán, ebben a Felvételi Kisokos lehet segítségedre. Tartottunk egy szakkollégiumi körképet is, amelyben részletesen összeszedtük a budapesti lehetőségeket!