Példakép

Mutatjuk, kik lettek az év legfontosabb üzleti személyiségei

Halaska Gábor | 2023-05-31
A Menedzserszövetség 28. alkalommal szervezte meg a társadalmi eseményét, az üzleti Oscar-gálát a Budapest Marriott Hotelben.

A Menedzserszövetség 28. alkalommal szervezte meg a társadalmi eseményét, az üzleti Oscar-gálát a Budapest Marriott Hotelben.

Mintegy 300 vendég jelenlétében, új koncepcióval ünnepeltek. Idén is egy látványos és sikeres rendezvényt zártak. A most odaítélt Év Menedzsere Díj az üzleti vezetőkre fókuszáló szervezet legrégebbi elismerése, derült ki Kapitány István, a Menedzserszövetség elnökének szavaiból. Az elismerést Noszek Péter, a Nestlé Hungária ügyvezetője vehette át.

A szervezők nem kevesebb, mint fél évig készültek a gálára, beleértve a jelölési és kiválasztási folyamatot. Buday Kollárik Tímea, a Menedzserszövetség ügyvezetője szerint ez a nívós esemény évente alkalmat ad, hogy megünnepeljék a vezetőket a kitűnő munkájukért, és megköszönjék a nyolc kiemelkedő vezető eredményeit, akiket az Év Menedzsere díjakkal tüntettek ki. Újításként hivatalos fotókat is készítettek a díjazottakról és a díjátadókról.

Az év elején a Szövetség partnerei, elnöksége, ügyvezetése és a Jelölő Bizottság tették meg ajánlásaikat a fent említett, és e hivatkozáson részletezendő 8 kategóriában. Az ajánlásokat titkosan kezelték, és a Jelölő Bizottság pontozása alapján a legjobb 3 jelölt került az elnökség elé, ahol titkos szavazással döntöttek a legkiválóbb vezetőkről.

A gálán Bombera Krisztina és Váczi Gergely volt a műsorvezető, a La Movida Cuba gondoskodott a zenéről, míg az esti, „Jövő Menedzsere Party-n” DJ Leslie2Long és Telma Lincoln játszotta a slágereket. A rendezvényen a United Way Magyarország kétmillió forintot gyűjtött össze a jótékonysági tombolasorsoláson.

Az Év Menedzsere Díj üzleti kitüntetettjei voltak:

Noszek Péter (Nestlé Hungária),

Heiszler Gabriella (SPAR Magyarország),

Birmacher Barnabás (Bitrise),

Kádár Tamás (SEON),

Czakó Borbála,

Jaksity György (Concorde Zrt.),

Kiss Katalin (MAM-Hungária Kft.) és

Jamniczky Zsolt (E.ON Hungária Csoport) részéről.

Év Menedzsere Díjátadó Gála 2023                                            fotó: MOSZ

 

Fotók: unsplash.com és Menedzserek Országos Szövetsége – Év Menedzsere Díjátadó Gála 2023