Free

A horoszkópod megmutatja: erre számíthatsz idén a felsőoktatásban – II.rész

UNIside | 2023-02-24
Szeretnéd végre tényleg tudni, mit rejteget számodra 2023? Nem várt vizsgák jönnek közbe vagy új kapuk tárulnak ki előtted? Mutatjuk, hogyan tervezhetsz a felsőoktatási horoszkóp szerint!

Ha érdekel, hogyan alakul az idei éved a tanulmányok tekintetében, akkor érdemes ebből az aspektusból is megvizsgálni a csillagok állását. A horoszkóp sok mindent előre vetíthet, ami befolyásolhat a döntéseidben. Cikksorozatunkban most oktatási szempontok alapján elemezzük ki a 2023-as évet!

 

 

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)

A Jupiter állása alapján tanácsos elkerülni a rossz társaságot, helyette érdemes a sport felé fordulni. A sport vagy egy esetleges külföldi egyetem tekintetében inkább a második negyedévben lehet sikerekre számítani, így némi türelemre lesz szükséged. Ha már év elején mindent magadénak akartál tudni, akkor ez kicsit csalódás lehet. Ami késik, nem múlik, de idén több kitartás és erőfeszítés kell az eredmények eléréséhez. Kemény munkával és pozitív hozzáállással azonban meglepő fejlemények jöhetnek az életedben. 

 

Szűz (augusztus 24.–szeptember 22.)

Egy kicsit hajlamosabb lehetsz arra, hogy mélyebben a vallás és a spiritualitás felé fordulj. Kutatómunkád végre meghozza gyümölcsét. Ügyelj azonban arra, hogy ne ásd magad túl mélyre a múltban, mert ez hátráltathat a jelenben. A negatív gondolatok és egy rossz társaság elvonhatja a figyelmed a tanulástól, ezért érdemes elzárkózni az ilyen barátoktól. Február-márciusban nem várt vizsga is a nyakadba szakadhat. Ez némileg felboríthatja a biztonságérzetedet, amelyhez egyébként is túlságosan ragaszkodsz. A kívánt sikerek nem elérhetetlenek, de elszántság és kemény munka szükséges hozzá! 

A 2023-as év kihívásokkal teli lesz (Fotó: 123rf)

Mérleg (szeptember 23.–október 23.)

A Gemini Education Horoszkóp szerint sok nehézség vár a mérleg csillagjegyben születettekre. Idén nehezebben tudsz koncentrálni és a vizsgák is a megszokottnál megterhelőbbnek tűnnek majd. Kiváló stratégiai érzéked és óvatosságod miatt ez depresszióssá tehet. A Nap és a Jupiter hatása azonban sok pozitív erőt hordoz, ami segíthet abban, hogy visszatalálj önmagadhoz és elérd azokat a sikereket tanulmányaid során, amelyekre mindig is vágytál. Úgyhogy, tarts ki, a nehéz időszak csupán átmeneti. 

 

Skorpió (október 24.–november 22.)

Óvatosnak kell lenned, a kívánt fejlődés eléréséhez megfelelő útmutatásra is szükséged lesz, amit nem árt figyelembe venned. A Szaturnusz állása nem biztos, hogy segíti az előrejutásodat. Februárban vagy márciusban nem várt negatív fordulat köszönthet be az életedbe, így ez egy nehezebb időszak lesz: sokkal jobban kell küzdened ahhoz, hogy jobb legyél és eredményeket érj el. A Jupiter viszont jó hatással lesz a tanulmányaidra. Új ötleteid és terveid lesznek, amelyek jó irányba terelnek majd a céljaid elérése érdekében. Ha jól összpontosítasz, még a kezdeti nehézségeket is javadra fordíthatod.

A kos, bika, ikrek és rák csillagjegyeket előző cikkünkben vizsgáltuk. Kövesd oldalunkat, hamarosan érkezik az utolsó rész is!

Címkék: felsőoktatás   horoszkóp   siker   tanulás   tanulmányok   tippek