Tudástár

Gyakorolj velünk a középszintű érettségire: mennyire sikerült volna a 2021-es tavaszi angol érettségi?

Bodzás Szabolcs | 2023-03-18
Kíváncsi vagy, hogy állsz az érettségire való felkészülésben? Most kiderül, hogy elég-e a tudásod a vizsga teljesítéséhez! Ezúttal a 2021-es tavaszi középszintű angol érettségi írásbeli feladatsorát hoztuk el neked.

Ha az ismétlés a tudás anyja, akkor a gyakorlás az apja! Nincs is jobb módszer felkészülni az érettségire a sok magolás után, mint kitölteni a korábbi évek feladatsorait. Így megismerheted a feladattípusokat és már rutinosabban, gyorsabban fogsz haladni a következő alkalommal. Így van ez az angol érettségi esetében is!

A 2021-es tavaszi középszintű angol érettséginek az írásbeli feladatsorát hoztuk el neked. (Fotó: 123RF)

Velünk letesztelheted az aktuális tudásodat és ellenőrizheted, hogy időben tudsz-e végezni a feladatokkal. Ha szeretnéd megteremteni a vizsga pontos körülményeit, akkor itt megismerheted, mi fog rád várni az angol érettségi során. Így pontosan annyi időt hagyhatsz az egyes feladatokra, amennyi élesben is a rendelkezésedre áll majd. Itt pedig összegyűjtöttük neked, hogy milyen „legális puskákat” vehetsz igénybe a feladatsor kitöltése közben az írásbelin.

Most a 2021-es tavaszi középszintű angol érettséginek az írásbeli feladatsorát hoztuk el neked. Teszteld le a tudásod! A feladatsor javítókulcsát megtalálod a feladatlap után.

Az idei érettségivel kapcsolatban további információkat az UNIside és az Oktatási Hivatal oldalán találhatsz.

A hallott szöveg értéséhez itt találod a hanganyagot.

 

Lapozz a feladatokért és a megoldásokért!

 

2021-es tavaszi középszintű angol érettségi írásbeli feladatsora:

Fotó: Oktatási Hivatal

Fotó: Oktatási Hivatal

Fotó: Oktatási Hivatal

Fotó: Oktatási Hivatal

Fotó: Oktatási Hivatal

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11